Wij zijn vandaag gesloten. Morgen kunt u weer bij ons terecht om een bestelling te plaatsen.

Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen in huis!

Eenvoudig en gemakkelijk bestellen!

Gratis thuisbezorgd vanaf 50,-!

Contact

Heeft u een vraag? Of komt u ergens simpelweg niet aan uit? Onze klantenservice staat voor u klaar. Vind hieronder antwoorden op veelgestelde vragen of stel uw vraag aan een van onze medewerkers via info@middelkoopkantinebeheer.nl.

 

Levertijd en verzending

Bestellingen worden geleverd binnen 2 werkdagen en worden bezorgd per eigen koeriersdienst.

 

Retourbeleid

Toch niet blij met je aankoop? Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door het geven van een retouropdracht via een van onze medewerkers (mail of telefoon).

Je kunt het artikel alleen terug sturen als:
– Het artikel compleet is;
– Niet geopend is;
– In de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking.

Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is in onze administratie een tegoed ontstaan dan storten wij dit direct terug. Het bedrag staat binnen enkele dagen, doch uiterlijk binnen 14 dagen na verwerking van het retour op uw rekening. Als je de gehele bestelling retour stuurt, betalen wij ook de verzendkosten terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je ons hebt betaald.

Retouren kan je opsturen naar:

Kon. Wilhelminaweg 93
5301 GG Zaltbommel

Adresgegevens

Leeghwaterstraat 20a
4251 LM Werkendam

Kvk: 83006494

Bezoekadres

Nieuwsteeg 26a
4196 AM Tricht