Wij zijn vandaag gesloten. Morgen kunt u weer bij ons terecht om een bestelling te plaatsen.

Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen in huis!

Eenvoudig en gemakkelijk bestellen!

Gratis thuisbezorgd vanaf 50,-!

Kantinebeheer

Eenvoudig en makkelijk

Alles voor uw kantine

U hebt een bedrijf en moet al aan honderd en één dingen denken. Maak het uzelf daarom makkelijk en kies voor Middelkoop Kantinebeheer. Neem contact op met Elize Middelkoop (e-mail). Samen nemen wij al uw wensen door. Denk hierbij aan periodieke bestellingen, producten die we niet standaard in ons assortiment hebben maar speciaal voor u kunnen bestellen of verzorging van uw vrijdagmiddagborrel of bedrijfsfeestje. Uiteraard ontvangt u vooraf een vrijblijvend prijsvoorstel! Ziet u onze service wel zitten? Na uw akkoord leveren wij de bestelling op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

» Meer info?
Lekker en makkelijk!

Alles voor een feestje

Heeft u iets te vieren? Dan is het toch ideaal als u op één plek al het eten en drinken kunt bestellen?! Er zijn heel veel mogelijkheden. Kiest u bijvoorbeeld voor een BBQ of gourmet? Dan leveren wij een elektrische gas BBQ of gourmetstellen, en u maakt een keuze uit één van de BBQ- of gourmetschotels. Dit kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een heerlijke rundvlees- of huzarensalade, vers stokbrood en sausjes.

Kortom, u wordt door ons compleet ontzorgd!

Contact opnemen
Van BBQ tot gourmet!

Hapjespannen

Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment overheerlijke hapjespannen! Maak een keuze uit één van de volgende hapjespannen: spareribs, saté, Trichtse mix, Betuwse kluifjes of Betuwse kippiepan. Maak uw borrel compleet met onze koude hapjes uit de borrelbox. Deze zijn gevuld met o.a. Trichtse mix, gevulde eieren, blokjes kaas, gehaktballetjes en kipstokjes.

» Meer info?
Verzorgd van begin tot eind

...en zelfs na afloop

Aan de hand van het aantal personen zorgen wij dat er voldoende drinken op de door u opgegeven locatie beschikbaar is. Bij groepen vanaf 30 personen nemen wij zelfs volle drankverpakkingen weer retour zodat u nooit tekort komt, maar er ook niet mee blijft zitten.

Contact opnemen
Verzorgd van begin tot eind

...en zelfs na afloop